Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat nyt maksuttomia yksityishenkilöille

Ti 23.08.2022 13:45

Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Ekami on poistanut opiskelijamaksut ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista yksityishenkilöiltä 1.8.2022 alkaen.

Päätös opiskelijamaksujen poistamisesta madaltaa työikäisten kynnystä hakeutua ammatillisiin opintoihin ja tukee osaltaan myös koulutustason ja työllisyyden nostoon liittyviä kansallisia tavoitteita. Päätös opiskelijamaksujen poistamisesta edistää monipuolisesti seudun väestön koulutusmahdollisuuksia sekä alueen kilpailukykyä ja hyvinvointia.

Jatkuva oppiminen pitää vireänä ja siitä on suuri apu työllistymiseen. Meille voi hakea jatkuvan haun kautta opiskelemaan joustavasti ympäri vuoden ja elämäntilanteeseen sopien ammattitutkintoihin, erikoisammattitutkintoihin, lähes kaikkiin perustutkintoihin ja tutkinnon osiin.

Opinnot voi suorittaa kokonaan tai osissa oppisopimuskoulutuksella, joka on hyvin käytännönläheinen tapa hankkia ammatti tai lisätä ammatillista osaamista. Oppisopimus perustuu aina työ- ja virkasuhteeseen sekä henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan.

 

Tutustu koulutustarjontaamme.

Täältä näet koulutuksemme, joissa on ennakkoon ilmoitettu aloituspäivä tai mahdollisuus nopeaan aloitukseen.

 

Jaa