Eeva Mäenpäälle hopeaa tarjoilusta Taitaja-finaalissa

Pe 24.05.2019 09:30

Ekamin tarjoilijaopiskelija Eeva Mäenpää menestyi loistavasti Taitaja-finaalissa ja saavutti kilpailussa toisen sijan. Suomen suurimpaan ammatillisen koulutuksen tapahtumaan ottivat osaa myös Ekamin leipuri-kondiittoriopiskelija Salla Kurki ja näytöslajina infrarakentamiseen osallistunut maarakennusalan opiskelija Juho Lehtomäki. Molemmat sijoittuivat neljännelle sijalle.

 

Tarjoilijaopiskelija Eeva Mäenpää, maarakennusalan opiskelija Juho Lehtomäki ja leipuri-kondiittoriopiskelija Salla Kurki toisen kilpailupäivän jälkeen Joensuu Areenalla.

Joensuussa 21.–23.5.2019 pidettyihin finaaleihin on tähdätty opiskelijoiden kanssa viime syksystä asti. Eeva Mäenpäätä on valmentanut lehtori Paula Helakorpi ja työelämämentorina on toiminut hovimestari Heikki Hytönen Ravintola Vaustista. Salla Kurjen valmentajana on toiminut lehtori Sonja Laurila ja Juho Lehtomäkeä valmensi tuntiopettaja Mika Lindholm.

Ammattitaidon SM-kilpailu Taitaja kokoaa joka vuosi yhteen tuhansia ammatillisen koulutuksen opiskelijoita ja asiantuntijoita sekä kymmeniä tuhansia kävijöitä. Ekamille on tullut menestystä myös aiempina vuosina. Viime vuonna liiketalouden opiskelija Jere Lankila sai pronssia asiakaspalvelun ja myynnin kilpailussa.

 

Lisätietoja:
Lehtori Paula Helakorpi, paula.helakorpi(at)ekami.fi, p. 044 581 5425

Taitaja2019.fi

Aiemmat uutiset aiheesta:
Ekamilaiset valmentautuivat Taitaja-kilpailuun Singaporessa
Koulutusyhteistyö Ravintola Junnun kanssa vie opiskelijat kohti Taitajaa
Ekamista kaksi opiskelijaa semifinaaleista Taitaja2019-finaaliin

Jaa