Ekami ja AD Finland solmivat AD kummikoulusopimuksen

Ke 30.01.2019 08:30

Ekami ja AD Finland solmivat 25.1.2019 kummikoulusopimuksen, joka edistää ja syventää jo aiemmin tehtyä yhteistyötä valtakunnallisen autokorjaamo-, autohuolto- ja autovaraosaketjun kanssa. AD Finland tarjoaa jatkossa Ekamin autoalan opiskelijoille työharjoittelupaikkoja paikallisissa AD-autokorjaamoissa ensisijaisesti Ekamin kautta, ja paikalliset AD-toimipisteet pyrkivät mahdollistamaan näyttötöiden suoritus- ja kesätyöpaikkoja.

 

Sopimukset allekirjoitettu. Kuvassa keskellä Ekamin autoalan tiimipäällikkö Sami Tervonen ja vas. AD-varaosamaailma Kotkan asiakkuusvastaava Harry Helakorpi ja oik. AD Finlandin kenttäpäällikkö Arto Sääksjärvi.

 

Ekamin autoalan tiimipäällikkö Sami Tervosen mukaan kummikoulusopimus antaa uudenlaisen tavan tehdä yhteistyötä työelämän kanssa.
– Opiskelu on elämänkestoista ja haluamme yhdessä AD Finlandin kanssa tarjota jouhevan opintopolun. Tulemme käyttämään tarjottua ammattilaiskäyttöön suunniteltua materiaalia ja ohjelmistoja opetustyössä ja kannustamme opiskelijoita hyödyntämään mahdollisesti tarjolle tulevia työharjoittelupaikkoja, kertoo Tervonen.
 

AD Finland
Ekamin autoala Mukana yhteishaussa!

Jaa