Jere Lankila pronssille Taitaja-kilpailussa

Pe 18.05.2018 08:15

Opiskelijamme Jere Lankila sijoittui kolmanneksi Taitaja-kisoissa Tampereella 15.5. - 17.5.2018. Lankila opiskelee liiketalouden perustutkintoa kolmatta vuotta Haminan kampuksella. Lankilan kilpailulaji oli asiakaspalvelu ja myynti. Lankilan valmentajana Ekamilla toimi lehtori Marja Myllylä.

Finaalissa suoritettiin liiketalouden perustutkinnon sisältöjä monipuolisesti hyödyntävä tehtäväkokonaisuus. Kilpailutehtävien yhteisenä teemana tänä vuonna oli vapaa-aika. Tehtäviä olivat muun muassa menekinedistämiskampanjan toteutus, tuote-esittely, palvelumyynti ja reklamaatiotilanne. Voiton lajissa vei Juho Hoikkanen Valkeakosken ammattiopistosta pistesaaliilla 80,70, kun Lankilan pistemäärä oli 79,50.

Ekamin liiketalousalan opiskelija Jere Lankila voitti pronssia Taitaja-kisoissa.

Ekamin opiskelijoita kilpaili myös kahdessa muussa kilpailulajissa. Elektroniikassa kilpaillut Aki Kaario sijoittui viidenneksi. Tietokoneet ja verkot -lajissa kilpaillut Tobias Theslöf sijoittui kuudenneksi. Kilpailulajien lisäksi finaalissa nähtiin näytöslajina infrarakentaminen, johon Ekamista osallistuivat Konsta Pylvänäinen ja Jani Klubb. Pylvänäinen sijoittui hopealle ja Klubb sijoittui neljänneksi.

Taitaja2018-kisojen finaali järjestettiin 14.–17.5.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Nuoret tulevaisuuden huippuosaajat ja ammattilaiset kilpailivat ammattitaitokilpailun SM-mitaleista noin 45 eri ammattialalla yli neljänsadan kilpailijan voimin. Taitaja on Suomen suurin vuosittainen ammatillisen koulutuksen tapahtuma. Se kokoaa yhteen tuhansia ammatillisen koulutuksen opiskelijoita ja asiantuntijoita sekä kymmeniätuhansia kävijöitä.

Jaa