Osallistu infoihimme ammattilukiosta ja erityisestä tuesta

To 17.11.2022 15:45

Tervetuloa infoon ammattilukio-opinnoista!

Sinä, joka olet kiinnostunut ammatillisesta ja lukiokoulutuksesta, niin nyt sinulla on tilaisuus osallistua infoon ammattilukio-opinnoista.  Tilaisuus järjestetään TEAMSin kautta torstaina 24.11.2022 alkaen klo 17.00

Ammattilukiossa voit opiskella lukio-opintoja ammatillisten opintojen rinnalla ja hankkia lisää osaamista ja valmiuksia työelämään ja jatko-opintoihin. Ekamissa järjestämme lukio-opinnot yhteistyössä Haminan lukion sekä Kotkan aikuislukion kanssa.

Jos olet kiinnostunut yhdistelmäopinnoista, niin tule kuuntelemaan lisää. Tilaisuudessa kertomassa opiskelusta lukiossa on Haminan lukion opinto-ohjaaja Anni Hartikainen sekä Kotkan aikuislukion opinto-ohjaaja Janne Keskinen sekä mahdollisesti muutama ammattilukiolainen. 

 

Tästä pääset osallistumaan infoon ammattilukio-opinnoista!

 

Tervetuloa Spesian ja Ekamin järjestämään erityisen tuen infoiltaan!

Tilaisuus järjestetään TEAMSin kautta torstaina 1.12.2022 alkaen klo 17.00

Erityisen tuen infoillassa saat tietoa opiskelusta Spesiassa ja Ekamissa sekä erityisen tuen mahdollisuuksista. Tilaisuus on tarkoitettu hakijoille, huoltajille ja ohjaushenkilöstölle eikä siihen ole ennakkoilmoittautumista. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Kysymyksiä voi lähettää jo etukäteen ja tilaisuuden puheenvuoroissa huomioimme niitä. Kysymyksiä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen: simo.paananen@ekami.fi.

 

OHJELMA

  • Tervetuloa
  • Spesia ja Ekami esittäytyvät
  • Spesian ja Ekamin erityinen tuki
  • Keskustelua

 

Tästä pääset osallistumaan erityisen tuen infoon!
Tilaisuudesta tehdään tallenne. Tästä pääset katsomaan tallenteen.

 

Jaa