Avoimet työpaikat

Päätoiminen tuntiopettaja (maarakennusala)

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Päätoiminen tuntiopettaja (suomi toisena ja vieraana kielenä, S2)

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Kone- ja metallialan työvalmentaja

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Työharjoittelut ja opinnäytetyöt Ekamissa

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Tarjoudu töihin Ekamiin

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

 


Klikkaamalla hakusivuston nimike -linkkiä pääset sinua kiinnostavan tehtävän kuvaukseen, täyttämään lomakkeen ja lähettämään työpaikkahakemuksesi.

Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei ole avoinna, voit jättää ns. avoimen hakemuksen.

Huomaathan, että avointa hakemusta ei oteta huomioon julkaistuissa ajankohtaisissa hauissa. Tarjoutumalla töihin Etelä-Kymenlaakson ammattiopistoon ilmaiset kiinnostuksesi päästä mukaan osaavaan joukkoomme. Näin tietosi ovat rekrytoivien esimiestemme käytössä, jos meillä jatkossa avautuu määräaikainen tehtävä, johon osaamisesi saattaisi mahdollisesti sopia. Hakemuksesi on voimassa hakijapankissa puoli vuotta sen jättöpäivämäärästä.

Kun olet onnistuneesti täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, saat työpöydälle tiedon hakemuksen lähetyksen onnistumisesta. Pidäthän huolen tunnuksistasi järjestelmään. Voit hakea samalla hakemuksella muihinkin tehtäviimme ja tarkkailla rekrytointiprosessin etenemistä. Lisäksi saat Kiitos hakemuksesta -viestin vahvistukseksi sähköpostiisi hakemuksen perille saapumisesta. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä hr-palvelut@ekami.fi. Me varmistamme hakemuksesi perille saapumisen. Huomioithan myös, että voit päivittää lähettämääsi hakemusta hakuajan kuluessa osoitteessa www.kuntarekry.fi >Omat tiedot.

 

Tarvitsetko apua hakemuksen täyttämisessä?

Ekami Rekrytointi, HR-palvelut

Jaa