Sinustako tekijöiden tekijä Ekamille?

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Opetus- ja työpajahenkilöstön lisäksi Ekamissa työskentelee opetusta tukevaa henkilöstöä, opiskelijapalvelujen sekä hallinnon, toimitilapalvelujen ja ruokapalvelujen ammattilaisia. Kampuksemme sijaitsevat Kotkassa ja Haminassa.

Me kaikki lähes 350 ekamilaista edistämme ammatillista osaamista, työelämätaitoja sekä alueen kilpailukykyä ja hyvinvointia. Teemme työtämme vuosittain noin 8000 opiskelijaa ja yli 1000 pajalaista varten. Tärkeitä asiakkaitamme ja kumppaneitamme ovat myös seudun työyhteisöt. Tavoitteenamme on, että vuonna 2024 Ekami on tulevaisuuden tekijöiden tekijä. Työtämme ja toimintaamme ohjaa arvomme: Onnistumme yhdessä!

Me ekamilaiset toimimme avoimesti, toista arvostaen sekä oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja rehellisyyttä vaalien. Toimintamme perustana on asiakaslähtöisyys, yhdessä tekeminen sekä koulutuksen, valmennuksen ja palvelujen korkea laatu. Yhdessä onnistuminen tarkoittaa asetettujen tavoitteiden saavuttamista yhdessä tekemisen tuloksena. Onnistumiset lisäävät työn ja oppimisen iloa ja innostusta sekä tunnetta oman työn merkityksellisyydestä. Rakentava palaute on elintärkeää kehittymisemme varmistamiseksi.

Tarjoamme sinulle

 

 

Kiinnostuitko?

Tarvitsemme asiantuntijayhteisöömme jatkuvasti uusia, motivoituneita ammattilaisia.

Tervetuloa Ekamiin tekijöiden tekijäksi!

Katso Ekamin

avoimet työpaikat >

Jaa