Rannikkopajat

Meillä jokainen on ainutlaatuinen oman elämänsä tekijä!

Rannikkopajat tarjoavat nuorten työpajatoimintaa ja etsivää nuorisotyötä. Rannikkopajat on Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän ylläpitämää toimintaa ja koulutuskuntayhtymän yksi tulosyksikkö. Rannikkopajojen toiminta koostuu etsivästä nuorisotyöstä, matalan kynnyksen työpajatoiminnasta, ammatillisista työpajoista, seinättömästä työpajatoiminnasta, aikuisten työpajoista ja erilaisista hankkeista.

Nuorten työpajat tukevat alle 29-vuotiaita nuoria koulutukseen, työelämään ja elämänhallintaan liittyvissä kysymyksissä. Nuorten työpajatoiminta on osa nuorisolaissa 1285/2016 säädettyä nuorten sosiaalista vahvistamista ja se toteuttaa osaltaan nuorisotakuuta. Nuorten työpajatoiminta on työvaltaista ja yhteisöllistä valmennusta, jolla tuetaan valmentautujan yksilöllistä kasvua, sosiaalista vahvistumista ja aktiivista osallisuutta sekä yleisiä työ- ja työelämätaitoja.

...Sillä Sinä olet ainutkertainen

Rannikkopajojen tehtävänä on tukea ja ohjata oman elämänhallinnan sekä koulutus- ja työvalmiuksien saavuttamisessa, vahvistamisessa ja ylläpitämisessä. Työpajat ja etsivä nuorisotyö tarjoavat sosiaalista vahvistamista sekä yksilöllisen väylän koulutukseen ja työelämään. Työpajoilla opitaan ja kerrytetään osaamista tekemällä.

Lue lisää Rannikkopajojen omilta sivuilta täältä.

Sijainti

RANNIKKOPAJAT
Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka

Käynti Opintien kautta.

Lisätietoja

Virpi Jonsson
työpajajohtaja

Hanne Hietapuro
valmennuspäällikkö

Anne Loikkanen
valmennuspäällikkö

Seuraa meitä

Instagram: Rannikkopajat

Instagram: #rannikkopajat

Facebook: Rannikkopajat

Jaa