Ohjaamot

Etsivä nuorisotyö on myös mukana Ohjaamo- toimintamallin kehittämisessä yhteistyössä eri toimijoiden ja nuorten kanssa. Etsivän nuorisotyön yksilövalmentaja ja valmennuspäällikkö ovat myös mukana Kotkan ja Haminan Ohjaamoiden kehittämisryhmissä sekä Virolahti-Miehikkälän seudun Ohjaamotoiminnan suunnittelu- ja kehittämisryhmässä. Ohjaamo on tarkoitettu alle 30-vuotiaille, ja sieltä saat tarvitsemaasi henkilökohtaista ohjausta, tietoa ja omaan tilanteeseesi sopivaa tukea. Asiasi voi koskea mitä tahansa: työ- tai koulupaikan etsintää, raha-asioita, asuntoa, terveyttä, arjen pulmia.

Yksi ovi - monta palvelua

Ohjaamossa asioidessasi sinun ei tarvitse tietää mikä on oikea taho hoitamaan asiaasi. Yhden oven takaa löydät asiantuntijoita monelta eri alalta. Vältyt siis juoksemasta palvelusta toiseen avaamalla Ohjaamon oven.

Ohjaamoissa on vaihtuvia asiantuntijoita paikalla tiettyinä päivinä. Sinua on auttamassa mm. TE-asiantuntijat, ammatinvalintapsykologi ja Etsivät. Löydät Ohjaamojen viikkolukujärjestykset heidän omilta nettisivuiltaan tai sosiaalisesta mediasta.

Etsivä Nuorisotyö Finders on paikalla Kotkassa parillisina viikkoina tiistaisin klo 13–17 ja Haminassa joka viikko torstaisin 12–16 ja Pyhtäällä kerran kuussa parittoman viikon tiistaina klo 13-17.

Lisätietoja

Etsivän nuorisotyön ja nuorten työpajatoiminnan johtaja Virpi Jonsson

Ohjaamot

OHJAAMO HAMINA
Rauhankatu 8, 49400 Hamina

Ohjaamotyöntekijä Laura Luukkonen
Puh. 044 757 7399
laura.luukkonen(at)ekami.fi

www | Facebook

 

OHJAAMO PYHTÄÄ
Motellikuja 2, Pyhtää

Ohjaamotyöntekijä Kirsi Korhonen
Puh. 044 770 8338
kirsi.korhonen(at)ekami.fi

www

 

OHJAAMO KOTKA
Yhteisötalo Messi (B-talo)
Kirkkokatu 22, 48100 Kotka

Puh. 040 184 2845
ohjaamo(at)kotka.fi

www | Facebook

Jaa