Opiskelijalle

Ekamissa on laaja tarjonta ammatillisia opintoja aina kokonaisista tutkinnoista tutkinnon osiin ja muihin täsmäkoulutuksiin. Voit olla päätoiminen opiskelija tai suorittaa opintoja töiden ohella. Mikäli tarvitset apua löytääksesi itsellesi sopivan koulutuksen, ota yhteyttä suoraan sinua kiinnostavaan alaan.

Lisämaustetta opintoihisi tuovat kansainvälinen vaihto ja yrittäjyysopinnot, joita voit suorittaa Ekamilla monipuolisesti. Opiskelun arkea värittää myös monipuolinen opiskelijatoiminta. Hyppää rohkeasti mukaan erilaisiin tapahtumiin, tutortoimintaan tai opiskelijakuntaan!

Läpi koko opiskeluaikasi tukenasi ovat erilaiset opiskelijan palvelut. Saat apua niin erilaisten valintojen tekemiseen ja käytännön asioiden hoitamiseen kuin myös elämän arkisiin tilanteisiin. Opiskelijapalvelut ovat sinua varten - älä epäröi kääntyä ammattilaisten puoleen, olipa asiasi miten pieni tai iso tahansa.

Kaukaa tuleville opiskelijoille voimme tarjota mahdollisuuden asuntolamajoitukseen. Kotkassa Katariinan kampuksen yhteydessä olevassa asuntolassa voit majoittua opintojen lähipäivinä. Voit hakea asuntolapaikkaa kun olet saanut opiskelupaikan Ekamilla.

Opintojesi aikana saat uraohjausta, jolla autamme sinua löytämään oman polkusi urallasi. Kun opintosi Ekamilla ovat ohi, voit hakea jatko-opintoihin tai työskennellä ammattilaisena, jolla on ajanmukainen ja työelämän tavoitteitasi tukeva koulutus.

Jaa