Opiskelu Ekamissa

Ammatillinen koulutus elää monien muutosten aikaa. Muutosten tavoitteena on tehdä opiskelusta entistäkin antoisampaa ja sujuvampaa.

Ekamilla voit suunnata opintojasi omien mielenkiinnonkohteittesi mukaan, opiskella juuri sinulle tarpeellisia asioita ja suorittaa opintoja sinulle sopivalla tavalla. Etenet opinnoissa omaan tahtiisi, sillä osaamisesi ratkaisee. Voit suorittaa kokonaisia tutkintoja tai vain osia tutkinnoista.

Sinulla on mahdollisuus erikoistua tutkinnossasi sinua kiinnostaviin teemoihin, sillä jatkossa valinnaisuutta on enemmän ja voit suorittaa opintoja myös muilta kuin omalta koulutusalaltasi. Opiskelu tapahtuu sekä oppilaitoksessa että työpaikoilla ja virtuaalisissa ympäristöissä. Monien valintojen maailmassa apunasi on henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelmasi, jonka laadit jo opintojen alussa vastuuopettajasi kanssa. Suunnitelmaa myös päivitetään jatkuvasti opintojen edetessä.

Mikäli tarvitset neuvoja missä tahansa opiskeluun liittyvässä asiassa, ota yhteyttä vastuuopettajaasi. Hän auttaa sinua matkallasi kohti tavoitteitasi.

Jaa