Valmistuneelle

Paljon onnea sinulle Ekamista valmistunut! 

Haluaisimme jatkossakin pitää yhteyttä Ekamista valmistuneisiin opiskelijoihin. Liittymällä mukaan alumnitoimintaan saat tietoa täydennyskoulutuksista ja erilaisista mielenkiintoisista tapahtumista. Voit olla myös mukana kehittämässä ammatillista koulutusta sekä jakaa kokemuksiasi nykyisille opiskelijoille. 

Jos sinulla ei ole vielä työtä ja haluaisit saada lisätietoa työpaikoista ja työnhausta, kannattaa kääntyä TE-palveluiden tai paikallisen Ohjaamon (< 30-vuotiaille suunnattu palvelu) puoleen. Kun työnhaku on voimassa TE-palveluissa, voit hakea työttömyysetuutta Kelasta. 

Ohjaamo Hamina 
Ohjaamo Kotka 
Ohjaamo Pyhtää 

 

Yrittäjyydestä kiinnostuneita palvelee Cursor Oy:n yritysneuvonta, joka tarjoaa luottamuksellista ja maksutonta neuvontaa aloittaville yrittäjille sekä seudulla jo toimiville yrityksille. 

Ammatillisen tutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden korkeakouluopintoihin. Osaamista voi hankkia myös muun muassa suorittamalla ammatillisten tutkintojen osia. Jos et saanut opiskelupaikkaa korkeakoulusta heti valmistuttuasi tai olet kiinnostunut Ekamin koulutustarjonnasta, ota yhteyttä Ekamin koulutusneuvontaan puh: 010 395 9250 arkisin klo 9–15 tai opo(at)ekami.fi. 

Jaa